Marko saznao da ima leukemiju, a onda mu je ubrzo umrla supruga! Otac dvoje dece ostao je sam i treba mu pomoć
Prikupljanje novčanih sredstava za Marka Radojičića, Foto: RINA

Teška sudbina

Marko saznao da ima leukemiju, a onda mu je ubrzo umrla supruga! Otac dvoje dece ostao je sam i treba mu pomoć

Priča Marka Radojičića iz Guče slama srca

Objavljeno:

Teška sudbina pogodila je Marka Radojičića iz Guče. Prvo je saznao da boluje od leukemije, a samo mesec dana nakon te strašne dijagnoze preminula mu je supruga a on je sam i bolestan ostao sa dvoje dece. Kako bi nastavio dalje sam da se brine o mališanima, neophodno mu je lečenje i pomoć svih nas jer lek nije nimalo jeftin.

Ipak, da nema ljudi dobrog srca, svet odavno ne bi postojao, a to su dokazali markovi drugovi Veljko Dramlić i Filip Protić iz Sportskog udruženja „Prodigym” koji nisu časili časa već su odmah krenuli u prikupljanje neophodnih sredstava.

- Našem drugu Marku je potrebna transplantacija koštane srži, te smo mi odlučili da pokrenemo akciju kako bismo skupili novac. Guča je malo mesto i bukvalno svi su se odazvali. Organizovali smo sportske igre i žurku gde smo skupili neverovatnih 1.320.000 dinara. Vest o našoj akciji se proširila pa smo samo dva dana kasnije na računu imali preko dva miliona”, rekao je Veljko.

Prikupljanje novčanih sredstava za Marka Radojičića
Prikupljanje novčanih sredstava za Marka Radojičićafoto: RINA

Veljko je dodao da se Marko trenutno nalazi na početku procesa izlečenja i da će do kraja biti potrebno još puno novca. Ipak, kako kaže, ne sumnja da će se u akciju priključiti mnogi i da će se njihov drug Marko vratiti svojoj dečici potpuno zdrav.

Ukoliko želite da pomognete Marku na njegovom putu do ozdravljenja to možete učiniti donacijom na račun: 200-3313840101913-06.

Bonus video:

01:19

DOK SE NE PROMENI SVEST BROJ DONORA SRCA SE NEĆE POVEĆATI Kardiohirurg o broju i perspektivi transplatacija : Nadam se u jedno

(Espreso / RINA / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.